Αναζητηση
Εικόνα για την κατηγορία LEXPOWER TIGRA PLUS IoT

LEXPOWER TIGRA PLUS IoT

Η σειρά TIGRA Plus IoT της LEXPOWER αποτελείται από Tower και Rack/Tower (RT) UPS τεχνολογίας On-Line διπλής μετατροπής ισχύος 1-3kVA, με πραγματικό συντελεστή ισχύος 1 (pf=1) για περισσότερη ισχύ και προστασία από όλες τις ανωμαλίες του ηλεκτρικού δικτύου. Διαθέτουν υψηλή απόδοση για εξοικονόμηση ενέργειας, ρυθμιζόμενο ρεύμα φόρτισης για ευελιξία στη χρήση μπαταριών και βελτιωμένη μέθοδο φόρτισης για επέκταση του χρόνου ζωής των μπαταριών. Οι μπαταρίες των UPS μπορούν να αλλαχθούν εν λειτουργία για εξοικονόμηση χρόνου και κόστους, ενώ η αυτόματη ανίχνευση του αριθμού των συνδεδεμένων EBM απλοποιεί την εγκατάσταση πρόσθετων καμπινών. Διαθέτουν οθόνη LCD, δυνατότητα χρήσης WLAN module για σύνδεση IoT, USB θύρα επικοινωνίας, υποδοχή για κάρτα SNMP και θύρα Ethernet με ασφαλή σύνδεση δικτύου στο Cloud για κάλυψη των απαιτήσεων στην αυξανόμενη ζήτηση για IoT. Παρέχεται mobile app για παρακολούθηση και παραμετροποίηση των LEXPOWER TIGRA Plus IoT UPS μέσω Android/iOS συσκευών.

LEXPOWER TIGRA PLUS 1-3KVA IoT RAIL KIT (UPS/EBM)

Rail kit για τα μοντέλα UPS και τα EBM της σειράς LEXPOWER TIGRA PLUS 1-3kVA IoT.
43.40 € με ΦΠΑ

LEXPOWER TIGRA PLUS 1KVA IoT

Tower UPS Online διπλής μετατροπής ισχύος 1 kVA, με πραγματικό συντελεστή ισχύος 1 (pf=1) και υψηλή απόδοση για εξοικονόμηση ενέργειας. Ενσωματωμένη θύρα Ethernet για ασφαλή σύνδεση στο Cloud και εφαρμογές IoT.
533.20 € με ΦΠΑ

LEXPOWER TIGRA PLUS 1KVA RT EBM IoT

483.60 € με ΦΠΑ

LEXPOWER TIGRA PLUS 2/3KVA RT EBM IoT

719.20 € με ΦΠΑ

LEXPOWER TIGRA PLUS 2KVA IoT

UPS Online διπλής μετατροπής ισχύος 2 kVA, με πραγματικό συντελεστή ισχύος 1 (pf=1) και υψηλή απόδοση για εξοικονόμηση ενέργειας. Ενσωματωμένη θύρα Ethernet για ασφαλή σύνδεση στο Cloud και εφαρμογές IoT.
768.80 € με ΦΠΑ

LEXPOWER TIGRA PLUS 3KVA IoT

UPS Online διπλής μετατροπής ισχύος 3 kVA, με πραγματικό συντελεστή ισχύος 1 (pf=1) και υψηλή απόδοση για εξοικονόμηση ενέργειας. Ενσωματωμένη θύρα Ethernet για ασφαλή σύνδεση στο Cloud και εφαρμογές IoT.
905.20 € με ΦΠΑ

LEXPOWER WLAN DONGLE

802.11n WLAN Dongle για ασύρματη επικοινωνία των UPS των σειρών LEXPOWER TIGRA PLUS IoT & SUPREME IoT και του router.
Επικοινωνηστε για τιμη

LEXPOWER TIGRA PLUS 1KVA RT IoT

Rack/Tower UPS Online διπλής μετατροπής ισχύος 1 kVA, με πραγματικό συντελεστή ισχύος 1 (pf=1) και υψηλή απόδοση για εξοικονόμηση ενέργειας. Ενσωματωμένη θύρα Ethernet για ασφαλή σύνδεση στο Cloud και εφαρμογές IoT.
620.00 € με ΦΠΑ

LEXPOWER TIGRA PLUS 2KVA RT IoT

Rack/Tower UPS Online διπλής μετατροπής ισχύος 2 kVA, με πραγματικό συντελεστή ισχύος 1 (pf=1) και υψηλή απόδοση για εξοικονόμηση ενέργειας. Ενσωματωμένη θύρα Ethernet για ασφαλή σύνδεση στο Cloud και εφαρμογές IoT.
892.80 € με ΦΠΑ

LEXPOWER TIGRA PLUS 3KVA RT IoT

Rack/Tower UPS Online διπλής μετατροπής ισχύος 3 kVA, με πραγματικό συντελεστή ισχύος 1 (pf=1) και υψηλή απόδοση για εξοικονόμηση ενέργειας. Ενσωματωμένη θύρα Ethernet για ασφαλή σύνδεση στο Cloud και εφαρμογές IoT.
1004.40 € με ΦΠΑ

LEXPOWER LONG TYPE SNMP CARD

Κάρτα επικοινωνίας SNMP για τα UPS των σειρών LEXPOWER TIGRA PLUS RT 1-3kVA και TIGRAPLUS RT 1-3KVA IoT.
260.40 € με ΦΠΑ

LEXPOWER TIGRAPLUS-B-SNMP

Κάρτα επικοινωνίας SNMP για τα μοντέλα LEXPOWER TIGRA PLUS 1-3kVA Tower, TIGRA SUPREME 6 & 10kVA Tower & Rack/Tower, TIGRA PLUS 33XX IoT, TIGRA PLUS IoT και TIGRA SUPREME IoT.
235.60 € με ΦΠΑ
Close
Φιλτρα Clear All
Min: 43.00 € Max: 1005.00 €
43 1005